КНМП "ЦПМСД №1" м. Кременчука

Комунальне некомерційне медичне підприємство "Центр первинної медико-санітарної допомоги №1" міста Кременчука

надає первинну медичну допомогу населенню міста Кременчука та Потоківського Старостинського округу (села Потоки, Мала Кохнівка, Придніпрянське, Соснівка).

Все про вакцинацію від COVID-19 в Україні

З лютого 2020 року в Україні розпочато кампанію по вакцинації населення від коронавірусної хвороби COVID-19.

Відповідно до затвердженої Дорожньої карти процес вакцинації відбуватиметься в п’ять етапів. На кожному із цих етапів вакцинуватимуть наступні цільові групи населення.

1 етап – працівники мобільних бригад з імунізації, працівники закладів охорони здоров’я, які надають допомогу пацієнтам із COVID-19, працівники екстреної медичної допомоги, працівники інтернатних закладів, будинків для людей похилого віку, люди в інтернатних закладах, будинках для людей похилого віку, «військовослужбовці в ОО (включаючи Збройні Сил України)».

2 етап – працівники інших закладів охорони здоров’я , які не надають допомогу хворим на COVID-19, працівники первинної медичної допомоги, працівники системи громадського здоров’я (РЦГЗ, інші працівники лабораторних центрів МОЗ України, лабораторій тощо), працівники відомчих закладів охорони здоров’я, працівники приватних закладів охорони здоров’я, працівники соціальної сфери, включаючисоціальних працівників, люди віком від 80 років.

3 етап – люди віком від 70 до 79 років, люди віком від 65 до 69 років, працівники критично важливих структур державної безпеки (Державну службу України з надзвичайних ситуацій, Національну поліцію України, Національну гвардію України, Службу безпеки України, Державну прикордонну службу України, військовослужбовців Збройних Сил України, Міністерство внутрішніх справ України).

4 етап – люди віком від 60 до 64 років, люди віком від 18 до 59 років із супутніми захворюваннями, громадяни України, які проживають на тимчасово окупованих територіях особи, які перебувають обмеження волі та/або слідчих ізоляторах, працівники місць обмеження волі та/або слідчих ізоляторах.

5 етап – люди віком від 18 років та старше, які не увійшли до пріоритетних груп.

В м. Кременчуці розпочато і проводиться другий етап вакцинації. В КНМП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1» м. Кременчука працює пункт щеплення з вакцинації від COVID-19. Вакцинація проводиться в кабінеті № 34 на другому поверсі нашого закладу за адресою м. Кременчук, вул. Івана Мазепи, буд. 26. Вхід до кабінету здійснюється через окремий вхід з внутрішнього двору для обмеження контакту вакцинованих пацієнтів з хворими на респіраторні захворювання. Години роботи прийому та проведення щеплень з 09 год. 00 хв. до 15 год. 30 хв.

Більш детальну інформацію з приводу вакцинації Ви можете отримати у свого сімейного лікаря або за телефоном 0984414014, – з 08 год. 00 хв. до 16 год. 00 хв. в будні дні. За цим же телефоном можна записатися до списку очікування на вакцинацію від COVID-19 в нашому закладі.

Також можна записатися до листа очікування вакцинації від COVID-19 у
Кремечуці.

⤵️ через Департамент охорони здоров’я

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeu5Yebhq8QKmgjZK9povhXsQ8ZG1wRVfUcGFY6dSCwBbF8RA/viewform

⤵️ Через сайт Міністерства охорони здоров‘я України

https://vaccination.covid19.gov.ua/

⤵️Через портал Дія

https://id.diia.gov.ua/

⤵️

Через QR код на посилання

В першу чергу на вакцинацію з листа очікування будуть запрошуватися ті
категорії населення, які віднесенні до другого-четвертого етапів вакцинації, а також
учасники антитерористичної операції; працівники органів державної влади та місцевого самоврядування; лідери і представники релігійних організацій; журналісти, спортсмени, діячі сфери культури, старші 60 років.

Всі інші бажаючі отримати безкоштовне щеплення від COVID-19, які запишуться на вакцинацію, будуть запрошені відповідно до затверджених етапів вакцинації в
Україні.

При наявності вільної дози, яка з’явилася внаслідок наявності протипоказів або відмови від вакцинації запланованого контингенту, Вам зателефонують з пункту щеплення та повідомлять про час і місце вакцинації.